ølsmagning øl fra det våde får et gårdbryggeri

Ølsmagning

Ud over at vi en gang imellem holder åbne arrangementer med ølsmagning, afholder vi gerne lukkede ølsmagninger for dig og dine venner. Det kan enten foregå her på bryggeriet, eller vi kan komme ud til dig. Det er både en genial gaveidé og en eminent idé til jeres næste teambuilding event.

En ølsmagning varer fra 1½ time til måske 2½ time. Som udgangspunkt indeholder den smagning af seks forskellige øl fra vores efterhånden ret store sortiment. Bryggeren kommer og fortæller om bryggeriet, vores historie og vision samt forklarer idéen bag de smagte øl.

Hvis du ønsker det, kan vi naturligvis også tale brygteknik, iværksætteri, kryptovalutaer – eller hvad der ellers interesserer dig. Naturligvis forudsat at vi har en minimal viden om/holdning til emnet.

Du booker en ølsmagning ved at kontakte os. Vejledende pris finder du under Priser. Vi kan selvfølgelig skalere arrangementet, så det passer til dit event og dine behov.

Husk, at vi har åbent bryggeri hver fredag i sæsonen, læs mere HER. Du kan også smage øllene fra Det Våde Får, når du møder os på markeder og festivaller rundt omkring i området. Følg med på Facebook for at holde dig ajour med, hvor og hvornår vi kommer med ølboden. Slutteligt kan du købe vores smagekasser, især ved juletide. Se listen over forhandlere for at finde den nærmeste.